Úvod Zariadenia Ako zvláda Vernee Apollo Lite náročný multitasking? Pozrite si VIDEO test

Ako zvláda Vernee Apollo Lite náročný multitasking? Pozrite si VIDEO test

1

Spoločnosť Vernee len pred pár dňami zverejnila prvé hands-on video pre smartfón Apollo Lite, v ktorom ukazovala jeho hlavnú funkcionalitu. Aktuálne k nemu pribudlo ďalšie video.

To sa tento krát zameriava na multitasking. Zvládať niekoľko operácií súčasne a udržať na pozadí aktívnych množstvo aplikácií nerobí smartfónu Vernee Apollo Lite žiaden problém. Aspoň to tak môžeme vidieť na videu.

Vernee Apollo Lite bol jeden z mála smartfónov, ktorý poháňal desať jadrový procesor Helio X20 s architúrou troch klastrov. Momentálne je týmto procesorom napájaný aj čerstvo predstavený Meizu MX6 a rovnaký čipset zrejme nájdeme pod kapotou ešte nepredstaveného Xiaomi Redmi Note 4.

Čipset Helio X20 je vyrobený 20 nm technológiou a jeho jadrá sú taktované v režime: 2,3 GHz – 2 jadrá, 2,0 GHz – 4 jadrá a 1,4 GHz – 4 jadrá. Jednoduché úlohy majú na starosti úspornejšie jadrá, pričom komplexnejšiu správu procesov riadia výkonnejšie jadrá. Všetky samozrejme pracujú súčasne. Rozloženie pracovných úloh a procesov zabezpečí plynulejší chod a až 30% úsporu energie oproti bežným štandardom v tejto kategórii zariadení.

Apollo Lite

Na videu nižšie si môžete pozrieť chod 20-tich aplikácií, ktoré bežia súčasne.