Úvod Zaujímavosti VIDEO: Mamu nahnevalo správanie jej detí. Zobrala pušku a kladivo, teraz jej...

VIDEO: Mamu nahnevalo správanie jej detí. Zobrala pušku a kladivo, teraz jej tlieskajú rodičia po celom svete

16

Spomínate si ešte na dobu, keď rodičia trestali svoje deti odobraním vreckového alebo tým, že im dali zaracha? Moderné časy však žiadajú moderné riešenia. Príkladom je jedna mamička z juhu USA, ktorá svoje neposlušné deti vyučila tak, ako sa patrí.

Zatiaľ čo niekto natáčal video odhodlaná mama verbálne napadla online Satana známeho ako sociálne siete. „Týmto vyhlasujem, že sociálne médiá majú nepriaznivé účinky na moje deti. Ich neposlušnosť a ich neúctu.“

Mamička pripomínajúca pištolníčku Annie Oakley potom namierila na už predpripravený Apple iPhone 5c, ktorý bol odsúdený na popravu. Jedna rana z poriadnej pušky vo vlastníctve iniciatívnej mamičky a bolo po tom. Jej deti boli z celej situácie prirodzene smutné. Dá sa totiž predpokladať, že s okolitým svetom ostali v kontakte práve vďaka svojim telefónom. Jej deti chytili amok, no ona si ďalej pokračovala. „Odmietam byť prekliata. Odmietam ťa poslúchať. Beriem si späť svoju úlohu rodiča.“ Opäť vystrelila na iPhone, ktorý schytal druhú ranu.

Kameraman potom zozbieral kúsky rozostrieľaného iPhonu a položil ich na peň stromu, ktorý slúžil ako stojan na popravu odsúdené zariadenia. Milujúca mamička si tentokrát do rúk vzala obrovské kladivo, namierila ho na nebesá, ako by získavala silu od samotného Thora a potom vyhlásila: „Životy mojich detí sú pre mňa dôležitejšie než akékoľvek elektronické zariadenia na tejto planéte.

V tejto časti videa sa už dozvedáme, prečo vlastne ostala taká nahnevaná. Jej deti totiž komunikovali s ľuďmi, o ktorých jej mama nevedela, potom sa dostali do problémov, v ktorých nemuseli byť a nakoniec mali problémy aj v škole. Uhádli ste, bolo to za používanie telefónu počas vyučovania. To stačilo na to, aby Thor uvoľnil svoje kladivo skazy a pustil ho na iPhone, ktorý poriadne tvrdej rane úplne podľahol. „Skončila som,“ povedala a odišla preč, nezaujímajúc sa o to, čo tento zážitok zanechal na jej deťoch.

Zaujímavé je, že rodičia po celom svete tento krok schvaľujú a odvážnej mamičke doslova virtuálne tlieskajú.

YouTube video

https://www.youtube.com/watch?v=RJjnvNONk2g&nohtml5=False