Úvod Aplikácie TOP 3 aplikácie na zmenu obrazovky s dialerom

TOP 3 aplikácie na zmenu obrazovky s dialerom

6
Dialer

Omrzel vás základný dialer na realizáciu telefónnych hovorov? Systém Android našťastie ponúka jednoduchý spôsob, ako ho nahradiť za vizuálne iný. V ponuke Google Play je naozaj bohaté portfólio, nižšie tri uvedené však patria medzi tie kvalitnejšie.

Na výber je čistý dialer priamo od Google, Tuedialer či ZERO dialer. Všetky ponúkajú pekné používateľské prostredie v modrom prevedení, ale hlavne jednoduché a intuitívne ovládanie. Dostupné sú samozrejme zdarma.

Dialer od internetového giganta môžete poznať z prostredia čistého operačného systému Android, teda aj z Nexus smartfónov. Truedialer patrí medzi softvérovú elitu, pretože je dostupný už relatívne dlhú dobu. ZERO dialer zase napríklad ponúka takú zmenu vizuálneho vzhľadu na jednu z dostupných šablón.

Phone od Google

Čistý a bez zbytočností – aj takto by sa v skratke dal definovať tento podarený dialer, ktorý vám bude pripomínať originálny Android od Google. Vrelo odporúčame pre každého správneho Android fanúšika.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.dialer“]

Truedialer

Truedialer si za čas svojho pôsobenia vybudoval renomované meno, ktoré určite nepočujete po prvýkrát. Tohto softvérového priekopníka vyzbrojili šikovní vývojári bohatými funkciami, možnosťami a hlavne pekne spracovaným prostredím.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.truecaller.phoneapp“]

ZERO dialer

Táto aplikácia ponúka nielen kvalitný dialer, ale aj integrovaný zoznam kontaktov. Okrem blokovania nežiadúcich ľudí má vo výbave napríklad rýchle vyhľadávanie alebo funkciu T9, ktorá umožní ešte rýchlejšie vytáčanie.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jb.zerodialer“]