Vyzerá to, že výrobcovia začali hrať novú hru v štýle, kto ponúkne viac za menej. Ostrieľaného hráča Xiaomi aktuálne dobieha ďalší čínsky kolega, spoločnosť Lenovo s ich novinkou Lemon 3.

Xiaomi Redmi 3 stojí iba 100 dolárov a v jeho kovových útrobách nájdeme napríklad procesor Snapdragon 616 alebo masívnu 4100 mAh batériu. Viac info v minulom článku. Lenovo sa v domovskej Číne rozhodlo odhaliť novinku s názvom Lemon 3. Tá je o trošku drahšia (105 dolárov), no na rozdiel od Redmi 3 ponúka Full HD displej. Uhlopriečka má päť palcov.

gsmarena_003

O jeho pohon sa aj v tomto prípade postará procesor Snapdragon 616, ktorý dopĺňa 2 GB operačná pamäť RAM a 16 GB interné úložisko. Fotoaparáty majú 13 MPix a 5 MPix, v tomto prípade zaostáva batéria. Tá má kapacitu 2750 mAh. Smartfónu ďalej nechýba Dual SIM funkcionalita aj s LTE podporou alebo dvojica reproduktorov.

gsmarena_004

Či smartfón Lenovo Lemon 3 dorazí aj do našich končín je zatiaľ neznáme, určite ho však v blízkej budúcnosti nájdeme v množstve internetových obchodov s medzinárodným doručovaním.