Aplikácia Human – Activity tracker je pre platformu iOS dostupná od roku 2013 a konečne si našla cestu aj do obchodu Google Play. Množstvo užívateľov si ju obľúbilo pre prívetivé meranie ich celodenných pohybových aktivít.

Aplikácia Human pracuje na pozadí a k meraniu pohybovej činnosti teda pristupuje pasívne. Dáta o vašich prechádzkach, behu alebo napríklad jazde na bicykli budete mať pod kontrolou, pričom ich následne môžete využiť pre ďalší progress.

Hlavne po vianočných sviatkoch sa mnoho používateľov poberá k dverám posilňovní alebo niečo pre svoje zdravie vykonávajú „na vlastnú päsť“. Vzhľadom na vlastnosti aplikácie by sa dalo povedať, že ide o priamu konkurenciu nástroja Google Fit.

Aplikácia Human sa vás bude snažiť donútiť, aby ste vykonávali aktivitu po celý deň. Denný cieľ je nastavený na 30-minút chôdze, ide však o kráčanie aktívnym a rýchlym tempom. Pomalé plíženie sa do kaviarne na druhej strane mesta aplikácia odignoruje.

human

Človek je od prírody súťaživý typ, čo v tomto prípade zastrešuje funkcia Human Pulse. Ide o sociálnu interakciu s ostatnými používateľmi, vďaka ktorej sa môžeme jednoducho predbiehať. Rebríčky sú nastavené na základe vášho mesta, respektíve okolia. Aplikácia Human – Activity tracker je k dispozícii na stiahnutie bezplatne, čiže vám nič nebráni ju aspoň vyskúšať.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=co.human.android“]