© gomobile.be

Ranné vstávanie sa v drvivej väčšine prípadov nezaobíde bez nepríjemného zvuku budíka. Keďže nás dnes samozrejme budia smartfóny, ktoré nie sú zrovna lacné, po budíku už netrieskame tak, ako kedysi.

Každý smartfón, respektíve jeho užívateľské prostredie obsahuje nejaký druh budíka. Ak by tomu tak nebolo, v obchode Google Play ich je nespočetné množstvo. Vybavené sú množstvom rozličných funkcií a často aj lepším vzhľadom. V jednoduchosti je ale krása, čo je pravdepodobne heslo, ktorého sa držal aj šikovný slovenský vývojár. Jeho bezplatný budík totiž vypnete iba obyčajným tlesknutím. Aplikácia Claparm je k dispozícii na stiahnutie bezplatne a nie je vôbec dátovo náročná. Jej veľkosť nepresahuje 1 MB.

V aplikácii si môžete nastaviť počet tlesknutí, ktoré bude treba na jeho vypnutie, samozrejmosťou je moderný vzhľad v Material dizajne a obvyklé nastavenia opakovania budíkov.

claparm

Autorom aplikácie je slovenský vývojár Lukáš Anda. Ten určite ocení akúkoľvek spätnú väzbu, ktorú mu môžete zanechať v obchode Google Play pri jeho aplikácii. Kontaktovať ho môžete tiež na adrese traabefi@gmail.com.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tproductions.claparm“]