Úvod Novinky Creative oznamuje nové produktové partnerstvo s obrami španielskej ligy Valencia CF

Creative oznamuje nové produktové partnerstvo s obrami španielskej ligy Valencia CF

Strategické partnerstvo povedie k vývoju zaujímavých produktov pre fanúšikov Valencie na celom svete

0

Spoločnosť Creative Technology oznámila spoluprácu s futbalovým klubom Valencia CF – najrýchlejšie rastúcim klubom La Liga, ktorá povedie k novým vzrušujúcim projektom zameraným na poskytovanie inovatívnych audio produktov, počnúc vysokovýkonnými slúchadlami s mikrofónom pre fanúšikov Valencia CF na celom svete.

“Valencia CF bola vždy dobre známa pre svoju vášeň a energiu, a je nám cťou, že s nimi môžeme spolupracovať,” povedal Low Long Chye, generálny manažér Audio v Creative.

“Jednou úžasnou vecou u Valencia CF sú ich fanúšikovia a ich vášeň pre krásnu hru a klub. Sme skutočne radi, že vďaka tejto novej spolupráci môžeme dať fanúšikom Valencia CF ďalší dôvod na oslavu s ich hrdinami na poli a zažiť tú najlepšiu zábavu zo zvuku prostredníctvom Creative inovácií a odborných akustických znalostí.”

“Sme samozrejme potešení, že naša prvá obchodná dohoda so značkou založenou v Singapure je obchodom kvality a reputácie Creative Technology. Sme nadšení z vyhliadok tejto strategickej spolupráce pre obe spoločnosti. Creative má užívateľskú základňu 400 miliónov užívateľov Sound Blaster a Valencia CF má 65 miliónovú medzinárodnú fanúšikovskú základňu. Pevne verím, že budeme môcť využiť trh na oboch stranách, aby sme podporili a rozrástli La Liga a Valencia CF, rovnako ako ukážeme fanúšikom Valencia CF skvelý zvuk a produkty, ktoré spoločnosť Creative ponúka,” povedal Peter Draper, obchodný a marketingový riaditeľ Valencia CF.

Spolupráca medzi Creative a Valencia CF prinesie ich prvú ponuku už čoskoro a fanúšikovia sa môžu tešiť na detailnejšie informácie o produkte a oznámenie o vzrušujúcom slávnostnom predstavení.