Úvod Zariadenia Smartphony 5″ Android smartfón za 54 EUR? To nie je žart, stačí navštíviť...

5″ Android smartfón za 54 EUR? To nie je žart, stačí navštíviť tento e-shop

4
LEAGOO Alfa 5

Pokiaľ ste si mysleli, že čínski výrobcovia dosiahli v oblasti cenovej politiky maximálny strop, ste na veľkom omyle. Smartfón LEAGOO Alfa 5 môže byť teraz váš za naozaj smiešnu sumu. V našom partnerskom e-shope Everbuying za dovoz na Slovensko navyše nezaplatíte ani jeden cent.

Tento lacný Android smartfón kombinuje asi všetko, čo by mohlo nenáročného používateľa zaujímať. Vo výbave má optimálne veľký, 5-palcový displej s HD rozlíšením, 4-jadrový procesor (1.3 GHz) a operačný systém Android 5.1 Lollipop, a to vrátane nadstavby výrobcu. K dispozícii sú navyše až tri farebné kombinácie – čierna, biela a zlatá.

O plynulý chod systému sa postará 1 GB operačná pamäť. Na ukladanie dát ponúka LEAGOO Alfa 5 iba 8 GB úložisko, ktoré však môžeme rozšíriť prostredníctvom dodatočnej microSD karty až do 32 GB.

Na fotenie je k dispozícii 8 MPx hlavný fotoaparát, pričom predná strana ukrýva až 5 MPx selfie kúsok, čo je skvelou správou najmä pre narcisov.

leagoo-alfa-5

V útrobách 14.3 x 7.15 x 0.69 cm konštrukcie nájdeme aj 2200 mAh batériu, ktorá by však mala vydržať na jedno nabitie bez akýchkoľvek problémov jeden celý deň. Do karát tu hrá najmä nízke rozlíšenie zobrazovacieho panelu a šetrný čipset. Váha LEAGOO Alfa 5 dosahuje rovných 137 gramov, čo vôbec nie je najhoršie.

V oblasti konektivity máme ale iba 3G siete. Na druhú stranu to zase vie prispieť k ešte lepšej výdrži batérie. Dual SIM funkcionalita je samozrejmosťou, takže budeme môcť používať až dve SIM karty dvoch rozdielnych mobilných operátorov naraz.

–> Zobraziť ponuku v e-shope <–

Čo sa týka lokalizácie, slovenský jazyk v zozname na webstránke e-shopu Everbuying nechýba, takže si smartfón užijú aj jazykovo menej zdatní používatelia.

Podporované frekvencie:
2G – GSM 850/900/1800/1900 MHz
3G – WCDMA 850/1900/2100 MHz

Frekvencie slovenských operátorov
[table id=48 /]