Úvod Zaujímavosti Niekoľkodňová výdrž batérie? Pre Oukitel K6000 žiadny problém

Niekoľkodňová výdrž batérie? Pre Oukitel K6000 žiadny problém

0
Oukitel K6000

Z času na čas sa objaví niečo, čo vyniká nad šedý priemer – a tým niečim je aj čerstvý Android smartfón od čínskeho výrobcu. S K6000 vydržíte pri šetriacom móde aj 10 dní bez nabíjania, 46 hodín neustáleho prehrávania hudby alebo cez 40 dní v pohotovostnom režime.

Teda aspoň to tak tvrdia oficiálne informácie od spoločnosti Oukitel. Bude teda rozhodne zaujímavé, ako dopadnú prvé recenzie.

Novinka má okrem ozrutnej kapacity batérie pekný dizajn, prémiové materiály a rýchle dobíjanie energie (9V/2A), vďaka ktorému používateľ získa za zhruba päť minút nabíjania toľko výdrže, že mu to bude stačiť na dve hodiny telefonovania. Reverzným tokom zase z Oukitel K6000 spravíte externé batériu pre iné smartfóny, takže viete kamošovi hodiť v prípade núdze veľmi užitočnú podporu.

Viac z technických špecifikácií zatiaľ nepoznáme. No podľa prítomného hliníku či unikátnych vymožeností môžeme relatívne jednoducho usúdiť, že ponúkne to, čo sa aj od dobrej hi-end triedy očakáva. Chýbajúce informácie by sme sa mohli dozvedieť už počas nadchádzajúcich týždňov.

Taktiež očakávame, že s príchodom modelu K6000 uzrie svetlo sveta aj jeho modifikácia K10000 – teda slabšie vybavený súrodenec s až 10000 mAh zdrojom energie, ktorý sa hodí na víkendovú návštevu hôr alebo niekoľkodňovú rybačku pri jazere.