Už dávnejšie sme vám priniesli informácie, že BlackBerry plánuje začať novú éru tým, že svoj nový smartfón vybaví operačným systémom Android so svojimi softvérovými službami BlackBerry.

Túto informáciu priniesol uznávaný technologický blogger Eldar Murtazin a dnes sa o tomto zariadení, ktoré ponesie názov Venice, objavili nové informácie ako aj rendre.

Tie nám dávajú pohľad na prierez pravdepodobne 18 MPix fotoaparátu s optickou stabilizáciou obrazu a fázovým automatickým zaostrovaním, nechýba pohľad na známy BlackBerry HUB pre zdieľanie medzi zariadeniami, na obrázkoch ďalej badať podporu pre ChromeCast alebo užívateľské prostredie správ nesúce znaky Android UI.

Inak striedme informácie hovoria, že zariadenie bude dostupné v novembri najskôr prostredníctvom dvoch operátorov v Amerike, AT & T a T-Mobile, malo by mať 5,4 palcový Quad HD displej, Snapdragon 808, 3 GB RAM, grafiku Adreno 418, mierne zahnutý displej po oboch stranách a jedinečnú vysúvaciu „slider“ konštrukciu s hardvérovou QWERTY klávesnicou.

Previously-released-render-shows-the-phone-with-the-QWERTY-closed Chromecast-is-supported-on-the-Android-powered-BlackBerry-Venice Cross-section-of-the-rear-camera-confirms-an-18MP-snapper-will-be-on-the-back Render-shows-BlackBerry-Hub-running-on-Android

 

Kúpili by ste si BlackBerry smartfón pokiaľ by bol vybavený operačným systémom Android?