Úvod Výrobcovia Lenovo Lenovo VIBE P1 odhalené: Stredná trieda s monštruóznou 5,000 mAh batériou

Lenovo VIBE P1 odhalené: Stredná trieda s monštruóznou 5,000 mAh batériou

Má kov, dobrú výbavu, pekný dizajn aj poriadnu výdrž - VIBE P1.

0
Nové logo spoločnosti Lenovo

Čínsky e-shop prezradil to, čo malo podľa všetkého ešte zostať pár dní v tajnosti. Na jeho webe sa objavil zatiaľ oficiálne nepredstavený Android smartfón VIBE P1, ktorý dokonca potvrdil staršie špekulácie. Ide teda zrejme už o hotovú vec.

Zariadenie by tak malo pozostávať z prémiového a dobre opracovaného materiálu (asi matný hliník), veľkého 5,5-palcového Full HD displeja, 13 a 5 MPx senzorov, 3 GB operačnej pamäte či čipsetu Snapdragon 615.

TOP čerešničkou je ale predovšetkým kapacita zdroja energie – s 5,000 mAh batériou sa už nemusíme báť, že nás pri náročnejšej záťaži v polovici dňa z ničoho nič vypne. A pre zaujímavosť, vizuálna podoba zadnej strany hliníkovej konštrukcie (uniknuté rendery nižšie) pripomína vlajkovú loď HTC, pričom má ísť o zariadenie za zhruba 300 EUR.

VIBE P1 dostal zelenú aj od čínskeho certifikačného úradu TENAA. Pripísali mu však asi o triedu horšie technické špecifikácie a úplne odlišný dizajn.

VIBE P1 bude predstavovať ďalšieho člena novej série VIBE, ktorou plánuje Lenovo oživiť svoje aktuálne portfólio. Spoločnosť dokonca nedávno zrealizovala veľké marketingové zmeny, kde prebehlo aj modernizovanie samotného loga.

Oficiálne odhalenie prebehne počas elektronického ‚ródea‘ IFA 2015 v Berlíne.

Údajne Lenovo VIBE P1
Údajne Lenovo VIBE P1 (foto via phonearena.com)

lenovo-vibe-p1