OnePlus 2

Ohľadom horúcej očakávanej novinky, smartfónu OnePlus 2 sa objavili nové, zaujímavé informácie, ktoré potvrdili priamo predstavitelia spoločnosti na fóre populárneho webu Reddit.

OnePlus 2 bude predstavený už 27. júla a s istotou vieme povedať, že bude mať menšie rozmery (152.9 x 75.9 x 8.9 mm) ako predchodca OnePlus One, to však neznamená, že bude mať aj menší displej.

Stále je v hre 5,5 palcová zobrazovacia jednotka s full HD rozlíšením a dobrou správou je, že napriek o niečo menším rozmerom neutrpí kapacita batérie. Tá bude dokonca väčšia ako pri predchádzajúcej generácii a bude mať kapacitu až 3300 mAh.

Confirmed-OnePlus-2-is-smaller-than-the-OnePlus-One-but-has-a-larger-batteryOkrem toho už výrobca potvrdil implementáciu snímača odtlačkov prstov, procesor Snapdragon 810 v2.1, 4 GB pamäť RAM a USB konektor typu C.

O kvalitné snímky by sa mal postarať 16 MPix fotoaparát a riaditeľ spoločnosti uviedol, že OnePlus 2 bude stáť menej ako 450 dolárov.

OnePlus smartfón teda nezostane nič dlžný svojej povesti zabijaka vlajkových lodí aj pri druhej generácii a určite sa máme na čo tešiť.