Úvod Zaujímavosti Takto sa to nerobí: Dominika Cibulková na Instagrame zverejnila citlivé údaje svojho...

Takto sa to nerobí: Dominika Cibulková na Instagrame zverejnila citlivé údaje svojho priateľa

72
Foto, ktoré Dominika uverejnila na Instagrame. Cenzúra: Omediach.com

Známa slovenská tenistka, Dominika Cibulková na internete spravila poriadny faux pas. Na svoj Instagram totiž nahrala fotografiu, ktorá rozpútala veľkú debatu o tom či sa tak malo stať.

O prípade informoval server Omediach.com.

Dominika je mimoriadne slávna a úšpešná Slovenka, ktorá sa o svoje úspechy a celkovo o svoj život rada delí aj so svojimi fanúšikmi na sociálnych sieťach. Na jednej z najnovších fotografiách, ktoré zverejnila sa však objavilo niečo, čo na internet nepatrí.

Ochrana osobných údajov

Veríme, že väčšina používateľov internetu si uvedomuje, že citlivé údaje do rúk cudzích ľudí nepatria a tobôž nie je na internet. Práve tam sa však dostali citlivé údaje Dominikinho priateľa, Michal Navara, ktorého údaje sama Dominika zverejnila na svojom Instagrame. Pri snahe ukázať svetu, ako jej priateľ zmenil za pár rokov image totiž cvakla jeho vodičský preukaz, ako aj občiansky preukaz, na ktorom sa okrem iného nachádza jeho adresa, dátum narodenia, rodné číslo a podpis.

Fotografia sa okamžite rozniesla po internete, kde sa strhla debata o tom, prečo tak spravila, či je to správne, alebo naopak nie. Po čase si to samotná tenistka pravdepodobne uvedomila a fotku sama stiahla.