Úvod CES 2015 Omate predstavil dvojicu inteligentných hodiniek s kruhovým displejom a 2G konektivitou

Omate predstavil dvojicu inteligentných hodiniek s kruhovým displejom a 2G konektivitou

1

Akniečo potrebujeme, tak je to rozhodne viac kruhových hodiniek. Omate nesklamal a priniesol hneď dva modely. Na CES 2015 totiž predstavil Omare Roma (L) a Omate Racer (R). Obe disponujú 2G konektivitou takže je možné, že ich nebude potrebné párovať so smartfónom.

Momentálne už poznáme aj cenu jedného Modelu Omate Racer si môžete od uzajtra predobjednať za 99 dolárov. Ak máte záujem, spravte tak teraz, pretože 15. januára už vás hodinky budú stáť o 30 dolárov viac. O modeli Omate Roma zatiaľ nevieme, koľko bude stáť no neodpustíme si poukázať na nie príliš šťastné meno. Roma by v kde kom mohlo evokovať nežiadané emócie.

O výkon hodiniek sa postará nízkoenergetický čipset MetiaTek MT2502 „Astor“, ktorý vraj zaistí až týždňovú výdrž. Celkom slušné, no nie?

Tieto inteligentné zázraky s kruhovou tváričkou ďalej ponúknu všetko, čo sme už videli. Budú vám doručovať na zápästie notifikácie, môžete ich použiť pri fitness a tak ďalej. Využívajú však svoj vlastný operačný systém a nie Android Wear, veľa aplikácií teda na nich nenainštalujete.

Čo sa týka konektivity, disponujú už spomenutou 2G anténou. Okrem toho však ponúkajú aj povinný Bluetooth a Wifi. Pripravte sa teda na surfovanie po internete s maličkým 1,X-palcovým displejom.

Ako sa nové hodinky od Omate páčia vám? Za tú cenu celkom slušné a navyše s pekným dizajnom, či nie?

Zdroj: PA