Úvod Novinky Galaxy S6 s displejom po bokoch príde oveľa skôr: Očakávať ho máme...

Galaxy S6 s displejom po bokoch príde oveľa skôr: Očakávať ho máme už začiatkom januára!

26

Porelatívne zlých predajných číslach tohtoročnej vlajkovej lodi, Galaxy S5, sa Samsung údajne rozhodol presunúť jeho predstavenie. Stať by sa tak malo už v januári na veľtrhu CES 2015 v Las Vegas, teda o mesiac skôr, než tento rok. Spolu s klasickou verziou Galaxy S6 by mal Samsung predstaviť aj jeho dual-edge verziu s displejom pokrývajúcim obe bočné strany zariadenia.

Samsung si opäť verí a dúfa, že budúci rok predá aspoň 45 miliónov kusov Galaxy S6. Z celkového počtu by približne 10 miliónov predaných kusov mala reprezentovať exotická dual-edge verzia novej vlajkovej lodi. V zariadení sa majú objaviť najnovšie čipsety – Snapdragon 810, resp. Exynos 7 Octa, Quad HD displej a fotoaparát s vysokým rozlíšením, ktorý sa však môže objaviť len pri dual-edge verzii.

Tí z vás, ktorí máte radi Samsung a ktorí čakáte na niečo nové sa určite potešia. Ak sa to Samsungu podarí, zvyšok výrobcov, ktorí pripravujú zariadenia ako napríklad Xperia Z4, Huawei D8 či HTC One (M9) bude mať čo robiť, aby dokázali zaujať svojich prípadných zákazníkov.

Zdroj: PA