Úvod Aplikácie YouTube má novinku: Music Key prehrá hudbu na pozadí, bez reklám, v...

YouTube má novinku: Music Key prehrá hudbu na pozadí, bez reklám, v režime offline a viac

8

Tak sa to nakoniec stalo. Dlho očakávaná služba YouTube, o ktorej sme vedeli už začiatkom roka sa stala skutočnosťou. Google ju nazval Music Key a ako služba je výborná.

Má však tri háčiky. Vyjde vás na 9,99€ na mesiac. Vďaka tomu získate prístup k všetkým albumom, prehrávaniu na pozadí, prehrávaniu v režime offline a samozrejme žiadne reklamy. Vôbec žiadne reklamy. Všetci tí, ktorí, ktorí si kúpia prístup k Music Key automaticky získajú aj prístup k Google Play Music All Access.

Druhým háčikom je dostupnosť, ktorá je momentálne nastavená len pre USA, Španielsko, Taliansko, Fínsko, Portugalsko, Írsko, a Spojené Kráľovstvo.

Ak by ste sa nachádzali v jednej z týchto krajín a chceli by ste využiť výhody, s ktorými prichádza Music Key, máme tu tretí a zároveň posledný háčik. Music Key je aspoň zatiaľ, podobne ako Inbox by Gmail, na pozvánku. Svoj záujem môžete zaregistrovať na tejto adrese. Google by mal tých, ktorí sa budú kvalifikovať do služby pozvať už do pár dní.

music

Tak čo na to vravíte? Páči sa vám novinka od Google? Tí z vás, ktorí si platia prístup ku All Access si to môžu užiť okamžite (aspoň myslíme – Google nám to zatiaľ neupresnil) a hlavne zatiať nevieme či to bude platiť aj pre Slovensko.

Aktualizácia: Vyzerá to tak, že ak si platíte Hudbu Naplno (All Access), tak prístup k Music Key získate až vtedy, keď bude oficiálne sprístupnená pre Slovensko.

Vydržte to s nami, informácie momentálne zisťujeme a preverujeme.

Zdroj: AP, Google