Úvod Novinky OBJEDNAJTE SI: NoPhone – zariadenie čo nič nevie sa predáva za 9,50€...

OBJEDNAJTE SI: NoPhone – zariadenie čo nič nevie sa predáva za 9,50€ a jeho selfie verzia za 14€

12

Nie je to tak dávno, čo sme vám dali vedieť o projekte NoPhone, produkte, ktorý so sebou niesol anti-smartfónovú kampaň.

Vyzerá ako váš bežný smartfón – čierny obdĺžnik, ktorý môžete stískať v dlani, no nerobí nič. Jeho 5,5-palcová (140 x 67 x 7,3 mm) konštrukcia je síce vyrobená z plastu, no vo vnútri sa nenachádza žiadna technológia. Projekt vyvolal medzi ľuďmi internetu takú pozitívnu odozvu, že sa ho na platforme Kickstarter rozhodli podporiť a teraz si ho vďaka tomu môžete kúpiť.

nophone-selfie
NoPhone má aj „selfie“ verziu pre okamžité a bezpečné selfie

Základná verzia NoPhone vás pritom vyjde na 12 dolárov, čo je približne 9,50 eur. Výrobca však ponúka aj špeciálnu „selfie“ verziu za 18 dolárov (14 eur), ktorá má na prednej strane malé zrkadielko pre okamžité a extrémne bezpečné selfie. Keď si svoj NoPhone objednáte ešte dnes, môžete očakávať, že k vám dorazí približne v decembri, resp. januári (nevieme ako dlho by to cestovalo do Európy). Podľa tvorcov projektu momentálne evidujú vyše 1 600 objednávok.

nophone-specifikacie
Špecifikáciami v niečom vyhovie, v niečom zas nie

Tak čo, objednáte si svoj NoPhone? Berte to ako nápad na zábavný, no zároveň veľmi, veľmi zákerný a krutý darček pod stromček.

nophone-1
nophone-4
nophone-2
nophone-3
nophone-selfie
nophone-specifikacie
Zdroj: PA