Úvod Novinky Štýlový UMi Zero z Číny. 6,4 mm hrúbka, Super AMOLED displej a...

Štýlový UMi Zero z Číny. 6,4 mm hrúbka, Super AMOLED displej a skvelá cena

23

Čínsky trh chrlí veľké množstvo smartfónov rôznych značiek, ktoré nie sú pre západný svet príliš známe. Niektoré z nich, ako napríklad Meizu hravo konkurujú svojou kvalitou ostatným známym výrobcom, no prekvapiť môžu aj úplní nováčikovia.

Za pozornosť určite stojí novinka s názvom UMi Zero, ktorá ponúka 5 palcový, 1080p Super AMOLED displej, octa-core čip MediaTek MT6592T taktovaný na 2 GHz, GPU 450, 2 GB pamäť RAM, zážitky zachytíte 13 MPix snímačom z dielne Sony poprípade predným 8 MPix fotoaparátom, batéria má kapacitu 2400 mAh a o hladký chod sa postará Android 4.4 KitKat.

Čo sa týka dizajnu a spracovania, smartfón sa môže pochváliť len 6,4 mm hrúbkou pri výške 137,4 mm a šírke 66,3 mm. Ako z prednej tak zo zadnej strany chráni zariadenie tvrdené sklo Corning Gorilla Glass tretej generácie, medzi ktorými nájdeme kovové orámovanie samotného tela.

Oficiálna cena 16 GB verzie je 299 dolárov čo je skvelé, skvelá už nie je, aspoň pre nás dostupnosť. Takéto zariadenia sa väčšinou predávajú len v domovskej krajine, poprípade v jej okolí a vyzerá to, že ani UMi Zero nebude výnimkou.

Pokochajme sa aspoň fotografiami.

umizero_11
umizero_10
umizero_9
umizero_8
umizero_7
umizero_6
umizero_5
umizero_4
umizero_3
umizero_2
umizero_1
zero

zdroj: PA