Úvod Aplikácie Máte problém so vstávaním? Tento hardcore budík vás zaručene prebudí

Máte problém so vstávaním? Tento hardcore budík vás zaručene prebudí

3

Poznáte to. Ráno vás zobudí nepríjemný zvuk budíka, respektíve aplikácie na to určenej a jediné na čo sa zmôžete je odloženie alarmu a spíte ďalej.

Ak budík zvoní opäť, odložíte ho a spíte ďalej. Ak zvoní opäť…takto to pokračuje až do hraničného času, kedy by ste už mali naozaj vstať a v tom horšom prípade samozrejme zaspíte.

S touto aplikáciou sa vám to však už nestane.

Okrem príjemného užívateľského prostredia je však dôležitejšia jeho funkcionalita, ktorá bola navrhnutá tak, aby ste naozaj vstali a dokonca čulejší ako obvykle.

Pri rannom zvonení alarmu máte niekoľko možností ako ho vypnúť, pričom vás ani jedna nenechá spať.

Budík tak budete musieť vypnúť napríklad prostredníctvom NFC značky alebo naskenovaním QR kódu, ktoré umiestníte na druhý koniec bytu a to vás prinúti naozaj vstať z postele a prejsť sa.

alarm

Okrem tohto spôsobu si môžete zvoliť náročnú matematickú úlohu, pamäťový test, capcha vzor alebo puzzle s tromi úrovňami obtiažnosti, ktorých správne vyriešenie zvonenie zastaví a použitie mozgových závitov vás spraví okamžite sviežejším.

Slabé? Ak budík neprestane zvoniť v stanovenom čase, aplikácia dokáže odoslať SMS správu na „núdzové číslo“, ktoré si zvolíte a tým číslom môže byť napríklad váš šéf. Ten už vás zobudí určite.

Aplikácia je bezplatná, no s použitím in-app nákupov.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.wroclawstudio.puzzlealarmclock“]