Úvod Novinky Máte nápad ako skvalitniť služby O2? Navrhnite zmenu a hlasujte na tomto...

Máte nápad ako skvalitniť služby O2? Navrhnite zmenu a hlasujte na tomto webe!

15

Tretí najväčší slovenský operátor, O2, práve spustil nový portál, na ktorom dáva priestor vašim nápadom. Vďaka nemu sa môžete podieľať na tvorbe produktov, podeliť sa môžete o nápad, poprípade môžete dávať hlas už existujúcim nápadom.

Otvorená a maximálne prozákaznícka komunikácia je jednou z našich dlhodobých stratégií. Ako prvý operátor na trhu sme zaviedli interaktívny portál O2 Fórum, či od začiatku sprístupnili  facebookovú nástenku priamym komentárom našich fanúšikov. V tomto smere prinášame ďalšiu novinku, platformu O2 nápady. Priestor, kde sa s nami môžu záujemcovia podeliť o svoje nápady ako vylepšiť služby, či programy, prípadne priniesť úplne nové revolučné riešenie. Prispieť môže úplne každý, kto príde s dobrou myšlienkou,“ uviedla Martina Jamrichová, hovorkyňa O2.

Pridať nápad, či hlasovať tak môžete na adrese www.napady.o2.sk, kde operátorovi môžete dať napríklad vedieť, že ste nespokojní s dátovými balíčkami a priali by ste si ich navýšenie, alebo či by ste boli ochotní platiť 3€ mesačne za zdieľanie dát medzi dvomi SIM kartami. Nápadov je v databázy skutočne veľa, pridať samozrejme môžete aj ten svoj.

Portál umožní zákazníkom jednoduchou a prehľadnou formou pridať ich nápad, ktorý spracuje a zváži príslušné oddelenie O2. V prípade jeho schválenia bude nápad zverejnený na portáli a ostatní môžu zaň zahlasovať. Platí, že čím viac hlasov nápad získa, tým je väčšia šanca na jeho realizáciu. Okrem pridávania nápadov a následného hlasovania, môžu návštevníci portálu jednotlivé nápady aj komentovať alebo zdieľať prostredníctvom sociálnych sietí,“ uviedol operátor.

Pridali ste tam aj svoj nápad, resp. ktorý z nich sa vám pozdáva najviac?