Úvod Novinky iPhone 6 ešte nebol predstavený a už má dvojníka. GooPhone 6

iPhone 6 ešte nebol predstavený a už má dvojníka. GooPhone 6

0

Poznáte čínskeho výrobcu GooPhone? Známy je napríklad tým, že zažaloval v domovskej Číne výrobcu Apple a sporom mali byť práve dizajnové patenty.

Okrem iného samozrejme vyrába smartfóny, ktoré sa nápadne podobajú na iPhone zariadenia a tak ako iPhone 5s nahradí iPhone 6, GooPhone i5s momentálne nahrádza nový model, GooPhone i6.

 

Originálny iPhone 6 má byť predstavený až za dva mesiace a výrobca GooPhone tak pri tvorbe dizajnu svojej novej vlajkovej lode čerpal zrejme z uniknutých snímkov a dohadov.

androidportal(014)

GooPhone i6 sa môže pochváliť 4,7 palcovým IPS displejom s rozlíšením 960 x 540 pixelov, štvorjadrovým procesorom MTK6582, 1 GB pamäťou RAM, 13 MPix zadným a 5 MPix predným fotoaparátom.

Smartfón je vybavený 8 GB internou pamäťou, na výber bude jediné farebné prevedenie (zlaté) a predávať sa začne v Číne od prvého augusta s cenou niekde okolo 150 dolárov.

Ak teda túžite po lacnom smartfóne s Androidom, ktorý vyzerá ako iPhone 6, o ktorom sa vlastne ešte úplne nevie ako bude vyzerať, rezervujte si po prvom auguste letenku do Číny…alebo radšej zostaňte doma.

zdroj: gizchina