Úvod Novinky TOP 10 najzdieľanejších reklám na YouTube v máji

TOP 10 najzdieľanejších reklám na YouTube v máji

1

Marketing je všade a kreatívna reklama je dnes aj patrične ocenená. Napríklad poriadnym počtom zdieľaní na najpopulárnejšom video serveri YouTube.

V mesiaci máj môžeme nájsť niekoľko veľmi podarených reklamných videí, pričom v top desiatke sa ocitla aj reklama kórejského gigantu Samsung, s jeho Galaxy kampaňou a futuristickým tímom futbalistov hviezdnych mien.

Ak vás zaujíma, aké reklamy kraľovali YouTube v mesiaci máj, pozrite si nasledujúci zoznam aj s popisom.

 

 

 

 

1. Activia

„Dare na Feel Good“ je kampaň, v ktorej vystupuje kolumbijská popová hviezda Shakira a propaguje známy jogurt Activia. Jej zvodné tance a hudba očarili množstvo divákov, čím si vyslúžila viac ako 1, 34 milióna zdieľaní.

 

2. Call of Duty

Kolotoč okolo nového pokračovania hernej série Call of Duty je poriadne rozbehnutý a nemálo k tomu dopomohol aj populárny herec Kevin Spacey, ktorého tvár je súčasťou hry ako aj skvelého traileru. Hra vyjde 4. novembra 2014 a video má cez 568 tisíc zdieľaní.

 

3. Cardstore

Pracovný online pohovor a skutočný kandidáti na však fiktívnu pracovnú pozíciu „operačného riaditeľa“. Boss prezentuje podmienky práce ako napríklad neobmedzený pracovný čas 7 dní v týždni a žiadne prestávky. Pozrite si reakciu ľudí. Video v máji zdieľalo cez 476 tisíc užívateľov.

 

4. Samsung Galaxy

Lionel Messi, Wayne Rooney a Cristiano Ronaldo. Všetci v jednej futuristickej reklame Samsungu v rámci jej kampane pre Galaxy zariadenia. Video je naozaj prepracované a vyslúžilo si cez 463 tisíc zdieľaní.

 

5. Nike

Nike 1. apríla spustila kampaň pre futbalové majstrovstvá sveta, ktoré začnú onedlho a vo štvorminútovom videu uvidíte množstvo detí, ktoré prevzali úlohy hniezdnych futbalistov. 375 tisíc zdieľaní.

 

6. amazing street hack

Cez 208 tisíc zdieľaní si vyslúžilo promo video pre hernú pecku Watch Dog a uvidíte v ňom ľudí, ktorí uverili, že ich elektroniké hračky majú hackerské schopnosti.

 

7. thank you, mom

Emotívna kampaň ku dňu matiek s mottom „ďakujem mami“ si vyslúžila cez 207 tisíc zdieľaní.

 

8. Do It For Denmark‘

Dánska cestovná kancelária upozorňuje na nízku pôrodnosť v krajine a preto vyzýva Dánov k sexu na dovolenke, kde ho majú podľa prieskumov až o 46 % viac ako doma. Originálna kampaň má cez 143 tisíc zdieľaní.

 

9. adidas

Všetko alebo nič. Lionel Messi sníva o futbalovom zápase a ak vás zaujala hudba, Kanye West – God Level. Video si vyslúžilo v máji 110 tisíc zdieľaní.

 

10. Disney: Frozen

Disneyovka Frozen získala Oscara za najlepšiu pôvodnú pieseň a „Let it Go“ znie v hlavách verejnosti aj dlho po premiére filmu. Svedčí o tom cez 104 tisíc zdieľaní.

Ktorá reklama zo zoznamu sa vám páči najviac?

zdroj: Mashable