Úvod Aplikácie TIP: Krásne počasie Bright Weather rozjasní aj váš mobil či tablet

TIP: Krásne počasie Bright Weather rozjasní aj váš mobil či tablet

15

Povedzme si to na rovinu. Google Play je plný aplikácií, ktoré predpovedajú počasie. Spolu s imitáciami a hrami inšpirovanými Flappy Bird je to jedna z tých kategórií, v ktorej je veľmi ťažké presadiť sa. Vývojárom a grafikom zo štúdia LevelUp sa to však podľa prvotných ohlasov stoviek šťastných používateľov ich novinky podarilo.

Na aplikáciu upozornil server AndroidPolice.

Vývojári tejto aplikácie tvrdia, že Bright Weather je „najrozsiahlejšia aplikácia dostupná pre Android.“ Či to tak je, alebo nie sa však budete musieť rozhodnúť sami, no čo vám môžem povedať je to, že táto šikovná aplikácia vám ponúka obrovský objem informácií len na niekoľkých veľmi pekných obrazovkách.

bright-weather-1 bright-weather-2 bright-weather-3

Reklamy :(

 

Na základnej obrazovke nájdete krivku teploty, ktorá pokrýva 32 hodinové obdobie. Keď swipnete doprava, zobrazí sa vám ďalšia obrazovka, ktorá už približuje momentálnu situáciu, spolu s jednoduchým prehľadom, ktorý približuje predpoveď na najbližších pár hodín. Pod týmto prehľadom sa nachádza čas svitania a západu slnka a rýchly prehľad toho, čo nás čaká v ďalších dňoch. Na poslednej obrazovke nechýba ani prehľad UV indexu, fázy mesiaca a priemerných vysokých a nízkych teplôt.

bright-weather-4 bright-weather-5 bright-weather-6

Bez reklám

 

Verzia pre tablety kombinuje informácie z posledných dvoch obrazoviek a kombinuje ich do jednej, vďaka čomu máte ešte lepší prehľad o tom, čo sa deje, resp. bude diať.

bright-weather-7 bright-weather-8

Nakoniec tu máme možnosť odfotiť fotku a prilepiť ju…na Instagram, kam inam by ste chceli nahrať fotku, ktorá má rozmery strán 1:1.

instagramiss

Aplikácia je v Google Play zadarmo, no ak sa rozhodnete neodomknúť si jej plnú verziu, pripravte sa na škaredé reklamy, ktoré kazia dojem z celej aplikácie. Ak sa rozhodnete, že sa ich chcete zbaviť, pripravte si niečo vyše dvoch eur, čo je veľmi rozumná cena za tak vydarené počasie.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.levelup.brightweather“]

*Posledný obrázok z AndroidPolice.