Úvod Dohady Sony Xperia Z3 už v auguste!? Naznačujú to súčiastky, ktoré sa objavili...

Sony Xperia Z3 už v auguste!? Naznačujú to súčiastky, ktoré sa objavili na internete

0

Minulý rok Japonský výrobca Sony predstavoval jednu vlajkovú loď za druhou. Vodeodolná Xperia Z sa ešte ani nestihla usadiť na trhu, a už sme tu mali vylepšenú Xperia Z1. Vo februári, už bol predstavený najnovší smartfón Sony Xperia Z2 a zdá sa, že Sony nepoľavuje a Xperia Z3 je bližšie, než by sa mohlo zdať.

Upozornil na to server Pocketnow.

Momentálne síce nevieme, kedy môžeme novú vlajkovú loď čakať, no je možné, že to bude už v auguste na IFA, tak ako minulý rok Xperia Z1. Dnes sa na internete objavila fotografia kovového rámu, ktorý bude pravdepodobne použitý práve v spomínanej Xperia Z3. Zaujímavé je, že bude vybavený špeciálnym PVD povlakom, ktorý by mal poskytnúť lepšiu výdrž pri pádoch.

Čo sa týka špecifikácií, zdá sa, že sa môžeme tešiť na štvorjadrový Snapdragon 805 taktovaný na 2.7 GHz, nedotknutý zostane full HD displej a 3 GB RAM spolu s  20,7 Mpix fotoaparátom.

Uvidíme, čo z toho nakoniec bude pravda, no zdá sa, že Sony aj naďalej pokračuje v šialenom tempe vypúšťania vlajkových lodí. Keby tak radšej popracoval aj na ich dostupnosti. V tomto smere totiž veľmi neoslnil.