Úvod Aplikácie Pridajte tlačidlám hlasitosti nové funkcie vďaka novej aplikácii

Pridajte tlačidlám hlasitosti nové funkcie vďaka novej aplikácii

0

Pri dotykových obrazovkách smartfónov sa nevyhneme aj používaniu fyzických tlačidiel a tie sú zväčša umiestnené na boku zariadenia a slúžia na zmenu hlasitosti či už hovorov, notifikácií alebo médií.

Pomocou týchto tlačidiel však dokážete oveľa viac.

Postará sa o to nová verzia aplikácie QuickClick, ktorá dokáže dať tlačidlám hlasitosti nové funkcie. Napríklad, predstavte si, že potrebujete rýchlo niečo odfotografovať alebo si potrebujete v tme pomôcť LED svetlom fotoaparátu.

Podržíte tlačidlo hlasitosti a v momente sa vám LED dióda rozsvieti alebo smartfón zachytí snímku s predným alebo zadným fotoaparátom.

Okrem fotoaparátu a LED svetla ďalej aplikácia ponúka prostredníctvom týchto tlačidiel aktiváciu diktafónu, videa, uskutočnenie hovoru alebo odoslanie správy a podobne.

Po výbere akcie nasleduje nastavenie sekvencie samotných tlačidiel, pričom si sami zvolíte koľko krát musíte konkrétne tlačidlo stlačiť aby sa aktivovala daná funkcia.

Aplikácia nie je dokonalá a občas sa môžu vyskytnúť problémy s aktiváciou niektorých funkcií, jedná sa však o užitočný nástroj, ktorý má veľký potenciál.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.blor.quickclickgold“]

zdroj: GP