Úvod Dohady Oppo chystá mini verziu N1. Bude mať 5″ displej

Oppo chystá mini verziu N1. Bude mať 5″ displej

4

Pamätáte si ešte na šialený smartfón od čínskeho výrobcu Oppo s 13 Mpix otočným fotoaparátom? Zároveň to bol oficiálne prvý telefón so systémom CyanogenMod. Ak sa vám toto zariadenie zdalo príliš veľké, možno vás poteší, že sa chystá jeho zmenšená verzia.

Informoval o tom server AndroidAuthority.

Správy o Oppo N1 „Mini“ kolovali po internete už dlhšiu dobu, no až teraz sme dostali presnejšie informácie o tom, čo očakávať. Zdá sa, že mini verzia 5,9″ phabletu bude stále dosť veľká a s piatimi palcami a hrubými okrajmi určite prerastie aj niektoré súčasné vlajkové lode. Čo sa týka procesora, podľa čínskej stránky Laoyaoba sa môžeme tešiť na MediaTek MT6592, prípadne Exynos 5422 (obidva veľmi výkonné čipsety) a dočkáme sa aj LTE varianty. 

Zatiaľ, čo 5″ displej nie je v žiadnom prípade malý, pri pohľade na ostatné vlajkové lode od Oppo, ako Oppo N1 (5,9″) a Oppo Find 7 (5,5″) sa až tak veľký nezdá. Ak sa čínskemu výrobcovi podarí implementovať do N1 „Mini“ solídne špecifikácie, mohol by osloviť aj Európu, alebo USA. Zatiaľ nevieme, či môžeme rátať s otočnou kamerou, ktorá originálny Oppo N1 odlíšila od ostatných zariadení.

Čo hovoríte na Oppo N1 „Mini“? Páči sa vám tento smartfón? Dokázali by ste si ho predstaviť vo svojom vrecku?