Úvod Novinky FOTO: Samsung vyrobí smartfón so 7 palcovým displejom

FOTO: Samsung vyrobí smartfón so 7 palcovým displejom

11

Smartfóny sú rok čo rok väčšie a väčšie. Aj napriek tomu, že – ako Samsung objavil – phablety sú čoraz obľúbenejšie, je nutné udržiavať rozdiel medzi telefónom a tabletom. Táto hranica bola doteraz čoraz tenšia a tenšia a Samsung ju chce svojou novinkou úplne odstrániť. Momentálne totiž pracuje na 7 palcovom smartfóne, ktorý nás má presvedčiť, že aj táto veľkosť telefónu môže byť v poriadku.

Informoval o tom server GSMArena.

Jedná sa o zariadenie s označením SM-T2558, ktoré bolo spozorované na čínskom webe TENAA, ktorá udeľuje certifikáciu podobnej tej, ktorú udeľuje americký úrad FCC.

Čo sa špecifikácií týka, tam je situácia neistá. Predpokladá sa, že sa bude jednať o Samsung Galaxy Mega 7.0, pričom ponúknuť by mal štvorjadrový čipset s jadrami o takte 1.2GHz, 1.5GB RAM, 8MPix zadný fotoaparát a 2MPix predný fotoaparát. O celú show by sa mal starať Android 4.3 Jelly Bean a zariadenie by malo ponúknuť 8GB vnútornej pamäti s možnosťou o jej rozšírenie pomocou microSD karty. Čo si o tomto zariadení myslíte? Vaše názory zanechajte v diskusii nižšie.