Úvod Novinky FOTO: Objavila sa krabička Galaxy S5 so všetkými špecifikáciami

FOTO: Objavila sa krabička Galaxy S5 so všetkými špecifikáciami

10

O tom, že Samsung na MWC 2014 v Barcelone predstaví svoju novú vlajkovú loď nepochybuje takmer nikto. Koniec koncov, informácií o tomto zariadení je v technologických kruhoch čoraz viac a viac. Dnes sa objavila nová fotografia, ktorá zobrazuje zadnú stranu krabičky Galaxy S5, spolu so všetkými špecifikáciami.

Špecifikácie sa pritom zhodujú s tými, ktoré sa na internete objavili už niekoľkokrát. Samsung sa rozhodol pre štvorjadrový procesor s jadrami o takte 2.5GHz s LTE kategórie 4 (sťahovanie až do rýchlosti 150Mbps). Jedná sa o Snapdragon, s najväčšou pravdepodobnosťou Snapdragon 800 8974AC s jadrami Krait 400 tikajúcimi na 2.46GHz. Na krabičke sa taktiež objavila zmienka o 3GB RAM, teda rovnakej kapacite, akú nájdeme v Galaxy Note 3.

krabicka
Údajná krabička Galaxy S5 so špecifikáciami

Viac pixelov, megabajtov a gigahertzov

Čo sa displeja týka, tam sa Samsung rozhodol pre 5,25 palcový QHD (2 560 x 1 600) panel, čo opäť súhlasí s doterajšími informácií. To by znamenalo, že displej na Galaxy S5 ponúkne úžasných 560ppi. Podľa všetkého sa bude jednať o PenTile SuperAMOLED panel.

Rovnaký príbeh platí aj pri fotoaparátu. Ten by mal mať rozlíšenie 20MPix, čo súhlasí s fotografiou, ktorá sa len nedávno dostala na internet. Tá mala rozlíšenie 16MPix s pomerom strán 16:9. Fotografia s rozlíšením 20MPix má pomer strán 4:3.

NAJNIŽŠIA CENA GALAXY S4:

Nakoniec tu máme informácie o verzii Androidu, ktorý bude v prípade Galaxy S5 Android 4.4 a celú šou bude poháňať 3 000mAh batéria.

Je však dosť možné, že fotografia vyššie je výsledkom photoshopu a preto by sme sa na ňu až tak úplne nespoliehali. Všetko by sme sa mali dozvedieť už 24. februára o 20:20 na udalosti Unpacked 5 v Barcelone.

Zdroj: GSMArena