Úvod Aplikácie Stiahnite si aplikáciu Instagram v Holo verzii

Stiahnite si aplikáciu Instagram v Holo verzii

0

Tím šikovných vývojárov zverejnil klienta pre foto-sociálnu sieť Instagram v mierne modifikovanej verzii (foto nižšie). Aplikácia tak po novom obsahuje krásne spracované užívateľské prostredie, ktoré sa môže v novom kabáte popýšiť Holo-prvkami, tzv. flat-dizajnom, písmom Roboto a podporou pre priehľadný navigačný či stavový panel, čo ale bolo z najnovšej verzie dočasne odstránené kvôli niekoľkým chybám. Všetky ostatné funkcie zostávajú oproti originálu nezmenené.

Holo verzia aplikácie Instagram pochádza od dvoch vývojárov – Connora Kirkbyho a Brandona D’Souza – z Holofication Nation; tím si kladie za cieľ prerábať najpopulárnejšie Android aplikácie do lahodného užívateľského prostredia podľa špecifických Google-smerníc. Modifikovali už niekoľko aplikácií, vrátane kúskov ako Steam alebo Snapchat. V budúcnosti by ich však malo pribudnúť ešte viac.

Pred inštaláciou Holo Instagramu treba najprv odinštalovať originálnu aplikáciu. Upravenú verziu si môžete stiahnuť z tohto odkazu, ktorý pochádza z fóra xda-developers.com

holo-instagram

[app]com.instagram.android[/app]

Zdroj: xda-developers.com via cultofandroid.com