Úvod Novinky Kto by odolal? 46 palcový stolík s Androidom je sci-fi, ktoré si...

Kto by odolal? 46 palcový stolík s Androidom je sci-fi, ktoré si môžete kúpiť už dnes

18

Firma Scanners Style je známa svojimi obrovskými stolmi, ktoré vám okrem iného ponúkajú aj veľmi zaujímavý spôsob surfovania po internete, hrania hier, pozerania filmov a ďalších aktivít.

Vyrábajú totiž dotykové stoly. Donedávna sme mali možnosť kúpiť si len verziu s operačným systémom Windows 8. Dnes však konečne dostávame aj edíciu s Androidom. Čo nám tento nevšedný stolík ponúkne? V prvom rade je to obrovská 46″ obrazovka s full HD (1080p) rozlíšením. Zaujímavé sú však aj ďalšie špecifikácie. Za viac než 10 000 dolárov dostanete 16 GB pamäte RAM a 500 GB úložného priestoru. Žiadne Android zariadenie nikdy nemalo lepší hardvér! Aby som bol kompletný, musím spomenúť aj procesor vyrobený x86 technológiou. Takého CPU sa väčšinou používajú v počítačoch, pre Android je to šialená dávka výpočtového výkonu.

Jediným problémom (teda okrem tej ceny) by mohla byť použitá verzia OS. Zariadenie sa bude na trhu predávať s Androidom 4.1, čo už dnes nie je žiadna sláva a na nejaký CyanogenMod by som sa veľmi nespoliehal.

Čo si myslíte o tomto zariadení? Kúpili by ste si ho, ak by ste teoreticky mali 10 000 dolárov navyše a nevedeli, ako ich minúť?