Úvod Aplikácie TIP NA APLIKÁCIU: Naučte krpca anglické slovíčka pomocou smartfónu alebo tabletu

TIP NA APLIKÁCIU: Naučte krpca anglické slovíčka pomocou smartfónu alebo tabletu

2

O mobilné zariadenie prejavujú čoraz viac záujem aj deti, nakoľko vyrastajú v prostredí, kde má smartfón či tablet väčšina dospelých ľudí. Túto príležitosť sa rozhodli využiť vývojári aplikácie s názvom Fun with Flupe, ktorá predstavuje virtuálneho učiteľa pre najmenších.

S interaktívnou Android aplikáciou Fun with Flupe naučíte Vaše ratolesti základné anglické slovíčka – zvieratá, ovocie, častí ľudského teľa, čísla, základné predložky, slovesá – rýchlo a skutočne jednoducho. Výučba prebieha samozrejme tou najjednoduchšou formou prostredníctvom pekne animovaných obrázkov, pretože ide o aplikáciu pre nižšie vekové kategórie (v popise aplikácie na Google Play je uvedený vek 2 až 5 rokov). Vo Fun with Flupe sa postupne zobrazujú spomínané obrázky v kombinácii s príslušným anglickým slovíčkom, ktoré predstavuje slovné vyjadrenie objektu alebo činnosti na obrázku.

Android aplikácia Fun with Flupe bola navyše vytvorená odborníkmi z jazykovej školy. „Vytvorili ju odborníci jazykovej školy Helen Doron Early English, v ktorej sa tzv. metódou materinského jazyka u nás i vo svete anglicky učia deti už od troch mesiacov a pokračovať môžu plynule až do 18 rokov.“

[fve]http://youtu.be/rbjzZGJ9ZSc[/fve]

[app]air.FWFmobilemainmenu10[/app]

Zdroj: play.google.com via TS
Foto: play.google.com
Video: YouTube.com