Úvod Aplikácie Android konečne dostáva krásny kalendár v podobe Cal pre Android od Any.Do

Android konečne dostáva krásny kalendár v podobe Cal pre Android od Any.Do

8

Jednou nevýhodou Androidu bol fakt, že naň okrem kalendára od Google neexistoval dostatok kvalitných alternatív.

Na iOS sa nachádzajú aplikácie ako napríklad Fantastical, Sunrise, alebo Tempo, no Google Play až doteraz v kalendárovom oddelení takpovediac chátral.

Cal pre Android je veľmi podobný svojmu náprotivku z iOS. Vývojári dokonca naportovali aj animácie a krátke videá, ktoré sa mnohým páčia, no zároveň niekomu môžu prekážať.

Po spustení Vám aplikácia automaticky, bez akéhokoľvek Vášho zásahu zobrazí udalosti z Vašich kalendárov. V mojom prípade to bol Google kalendár.

Narozdiel od iOS, na Androide je už teraz dostupných niekoľko funkcií naviac, ako napríklad horizontálne zobrazenie aplikácie, synchronizácia s Google alebo Exchange kalendármi v reálnom čase, lepšia integrácia s „to-do“ aplikáciou Any.Do a samozrejme widget pre nadchádzajúce udalosti.

Dajte nám vedieť ako sa Vám páči Cal pre Android, hlavne jeho animácie, ktoré môžu pre mnohých pôsobiť až príliš otravne, alebo naopak, dokážu oživiť tak nudnú činnosť ako správu kalendára. Aplikácia je už na Google Play a úplne zadarmo, tak neváhajte a sťahujte.

[app]com.anydo.cal[/app]

Zdroj: Google Play via TheVerge