Úvod Novinky Android Google Play 4.4 prinesie nové menu a viac

Google Play 4.4 prinesie nové menu a viac

9

Na internete sa v poslednej dobe objavuje až priveľa špekulácií ohľadom hardvérových ale aj softvérových noviniek, ktoré pochádzajú z dielne Google. Dnes s týmto trendom budeme pokračovať, keď si priblížime zmeny, ktoré čakajú náš virtuálny obchod s aplikáciami, Google Play. Ten by sa už čoskoro mal prehúpnuť do verzie 4.4.

Novinky

Najväčšou zmenou je pravdepodobne vysúvacie menu. Aktuálna verzia, 4.3.11 (6. screenshot) ponúka všetky možnosti po rozkliknutí troch vertikálnych bodiek. Nová verzia ponúka krajší spôsob otvorenia najpoužívanejších položiek jednoduchým vysunutím zľava.

1 2 3

4 5 6
Či sa zmeny dostanú do obehu ešte tento mesiac zatiaľ nevieme, no presvedčení o tom sme my, ako aj zahraniční redaktori z AndroidPolice.

Zaujímavým faktom je však to, čo spravil Google. Ten si je totiž vedomý, že redaktori AndroidPolice veľmi radi „pitvajú“ aplikácie a tak do nového Google Play len pre istotu zaradil jeden riadok kódu.

apgoogle

Vyzerá to teda tak, že Google Play store ešte prejde zmenami a vyššie uvedená verzia rozhodne nie je finálna. Nový Google Play by mal byť kompatibilný už od Android 2.2 Froyo.

[poll id=“173″]

Zdroj: AndroidPolice, 2