Úvod Dohady LG po vzore Xperia Z Ultra a Galaxy Mega 6.3 údajne predstaví...

LG po vzore Xperia Z Ultra a Galaxy Mega 6.3 údajne predstaví 6.4 palcový phablet

3

Všetko, čo dosiahli, resp. s čím prišli Android výrobcovia a má úspech, je pre LG neodolateľnou výzvou. Väčšinou si takéto nápady na zariadenia požičia, upraví ich tak, aby boli spokojní naozaj všetci a predáva ich ako vlastný produkt.

Podľa zahraničného servera Android SAS sa LG tentokrát inšpiroval najväčšími hráčmi na trhu v podobe Galaxy Mega 6.3 a Xperia Z Ultra. Narozdiel od Galaxy Mega 6.3 však LG svoj phablet vybaví najvýkonnejším hardvérom, aký sa mu podarí zohnať.

Ak sú informácie, ktoré sa zazreli svetlo internetu pravdivé, pripraviť sa môžeme na displej, ktorý nebude mať 1080p rozlíšenie ako v prípade Xperia Z Ultra, no rovno WQXGA – 2560 x 1440. Po prepočítaní na veľkosť displeju teda dostaneme 418ppi panel. Pod kapotou bude tikať Snapdragon 800, 3GB RAM, na zadnej strane bude sídliť 8MPx fotoaparát a celé zariadenie pobeží na Android 4.4 KitKat.

Ak sa toto zariadenie skutočne dostane medzi spotrebiteľov a LG ho vybaví podobným tenkým rámikom ako v prípade LG G2, som si istý, že osloví nejedného potenciálneho záujemcu.

Zdroj: AndroidSaS via AndroidBeat