Úvod Dohady Zlé správy: HTC One Mini príde len s 1GB RAM

Zlé správy: HTC One Mini príde len s 1GB RAM

3

Chystali ste sa zaobstarať si HTC One Mini? Ak áno, tak si sadnite, pretože, podľa redaktorov servera AndroidNext, zariadenie využíva len 1GB RAM. Usvedčujúce dôkazy na internet umiestnili vo forme screenshotov a proti tomu sa veľa napísať nedá. HTC One Mini okrem toho príde so Snapdragon 400, čo sa dá tolerovať, keďže je rýchlejší než minuloročný Snapdragon S4. Prečo však vybrali len 1GB RAM? To je pramálo RAM. Myslím, že nemusím spomínať príbeh zariadení, ktoré už nedostali aktualizáciu práve z dôvodu nedostatku RAM.

Čo sa týka ďalších špecifikácií, HTC One Mini príde so 4.3 palcovým HD displejom, dvoj-jadrovým procesorom Snapdragon 400 s taktom 1.7GHz, BoomSound reproduktormi a rovnakým UltraPixelovým fotoaparátom, aký napríklad nájdeme aj na vlajkovej lodi HTC One.

htc-one-mini-cpu-z-screenshoty

Zariadenie HTC One Mini pre mňa týmto pádom umrelo ešte predtým, ako sa stihlo narodiť. Vo sfére Androidu je dostatok RAM veľmi dôležitým faktorom pre správne fungovanie ako aj možnosť aktualizácie v budúcnosti. Verím, že s kvalitným „mini“ zariadením príde aspoň Sony s ich Honami Mini, poprípade Motorola s Moto X. Čo si o špecifikáciách HTC One Mini myslíte Vy?

htc-one-mini-antutu-system-info

Zdroj: AndroidNext via AndroidBeat