Úvod Aplikácie Ženský kútik Android aplikácií 9.

Ženský kútik Android aplikácií 9.

0

Mobilné telefóny si našli už aj deti. Či je to správne, či nie, posúdenie nechám na Vás, avšak aj taký Android vie nakopnúť detskú myseľ a podnietiť aktívnu činnosť. Aplikácie pre deti (a dospelých) už dávno nie sú len hry. Je veľa takých, ktoré sú svojim spôsobom náučné, respektíve podnecujú kreativitu.

Na prázdniny príde ku mne moja neter. Zo všetkého najradšej má kreslenie. Je vo veku, keď ju to ešte naozaj baví. Nedávno som natrafila na zaujímavú aplikáciu o kreslení. Je ich ozaj neúrekom, takže si prídu na svoje dievčatá aj chlapci. Aplikácie Vás naučia krok po kroku nakresliť obľúbené zvieratko, postavičku z rozprávky, zombíka či Angry Birds. Niektoré návody sú jednoduché a zvládne ich každý, u iných je predpoklad určitej zručnosti.

pesSkúšala som psíka. Po tom čom som nechala svoj obrázok kolovať po kancelárii u kolegov a zázrakom uhádli ešte aj plemeno psa, som si povedala, že tie návody ozaj stoja zato. Aj z úplného dreva sa stane obstojný „maliar“. Jasné, preháňam, ale zo svojho výkonu som bola nadšená a to vážne.

Keď mi nabudúce povie neter, aby som jej nakreslila nejaké zvieratko, nebudem sa už cítiť ako Exupéry s ovečkou.

Takže ak máte doma neposedné dieťa, ktoré nechce pustiť mobil z ruky, skúste u neho vyvolať záujem o niečo kľudnejšiu činnosť aj takýmto spôsobom a zapojte sa aj vy.

[app]com.drawmonsters.net.dogs[/app]

[app]com.drawmonsters.net.zombies[/app]

[app]com.drawmonsters.net.farmanimals[/app]

[app]com.drawtube.net.cats[/app]