Úvod Dohady Sony pracuje na Sony Honami Mini, konkurovať bude iPhone 5S

Sony pracuje na Sony Honami Mini, konkurovať bude iPhone 5S

0

Sony údajne pracuje na novej, menšej vlajkovej lodi pre túto jeseň. Hlavným cieľom japonského výrobcu je konkurovať novému iPhone 5S.

Aby sme Vás nemýlili, tak „Honami“ nebude pravý názov nového zariadenia, ide len o dočasný názov, ktorý Sony využíva, aby ochránil svoje marketingové oddelenie.

Sony svoj nový Sony Honami predstaví už 4. septembra na IFA 2013 v Berlíne. Či však pri tejto udalosti predstaví aj Sony Honami Mini zatiaľ nevieme. Čo však vieme, je fakt, že menšiu verziu rozhodne plánuje a nepôjde o ďalšie z „mini“ zariadení, ktoré ponúkajú len mid-range špecifikácie. Sony pracuje na high-end smartphone, akurát v menšom balení.

‚Malá‘ novinka od Sony by teda mala priamo konkurovať novému iPhonu, ktorý má modelové označenie 5S (ak si to v Apple nerozmyslia a nenazvú ho nejak inak). Nový smartphone od Apple aj tento rok poskytne 4 palcový displej.

Podľa informácií, ktoré poskytol server VR-Zone, bude Honami Mini disponovať 4 až 4.3 palcovým displejom s procesorom Snapdragon 800. Fotoaparát možno nebude až taký kvalitný ako na veľkom Honami, no čo sa výkonu týka, mali by byť veľmi blízko.

Všetky tieto informácie sú samozrejme len dohady, nič zatiaľ nebolo oficiálne predstavené. Dávalo by to však zmysel, hlavne po všetkých „krízach,“ ktoré sprevádzajú veľké vlajkové lode. Čo si o tom myslíte Vy? Mali by ste záujem o 4.3 palcový high-end od Sony?

Zdroj: AndroidAuthority