Úvod Dohady Samsung Galaxy Note III (SM-N900) a nový Nexus 7 prechádzajú certifikáciou

Samsung Galaxy Note III (SM-N900) a nový Nexus 7 prechádzajú certifikáciou

1

Dve z najhorúcejších zariadení druhej polovice tohto roka, tretia generácia tabletofónu Galaxy Note 3 a vylepšená verzia populárneho sedem palcového tabletu Nexus 7 druhej generácie, prešli certifikáciou.

Indonézska certifikácia nám však toho veľa neprezradila. Jedná sa o pekné potvrdenie toho, že smartphone a tablet sú už za dverami.

Samsung Galaxy Note 3 (SM-N900) by mal byť predstavený už 4. septembra na IFA 2013. Predpokladá sa, že ponúkne 5.7 palcový Full HD displej, štvor-jadrový alebo osem-jadrový procesor, 3GB RAM, 13MPx alebo 8MPx fotoaparát (podľa modelu) a veľkú výdrž.

certifikacia

Čo sa týka druhej generácie Nexus 7 (modelové označenia K008 – WiFi a K009 – LTE), ten možno bude predstavený ešte tento mesiac, poprípade začiatkom augusta. Google sa v spolupráci s Asus tentokrát rozhodol pre procesor Snapdragon 600. Po minuloročnom čipe v podobe Tegra 3 je to teda poriadna zmena. Tablet poskytne sedem palcový displej, tenší rámik, Android 4.3, predný 1.2MPx fotoaparát, zadný 5MPx fotoaparát a 3,950mAh batériu. Batéria je teda o niečo menšia, než v prvej generácii, no treba si uvedomiť, že Snapdragon 600 nie je až taký „hladný“ ako Tegra 3 a tak by mala byť výdrž ešte o niečo lepšia.

Zdroj: BlogofMobile via UnwiredView