Úvod Novinky Pozor na túto kópiu HTC One, rozoznať ju od originálu je na...

Pozor na túto kópiu HTC One, rozoznať ju od originálu je na prvý pohľad takmer nemožné

7

Jeden dobrý spôsob ako zistiť, či je zariadenie skutočne populárne je počkať si, či sa na trhu objavia rôzne repliky, či napodobeniny.

HTC One si už svojou previerkou rôznych napodobením prešiel, no až doteraz šlo o nepodarky, ktoré sme vedeli rozlíšiť bez akéhokoľvek problému. To sa však mení po tom, ako redakcia Engadget objavila takmer presnú kópiu HTC One v čínskom Huaqiangbei.

htc-one-kopia

Hovorím „takmer,“ pretože ak ho položíte vedľa skutočného HTC One, objavia sa malé rozdiely v reproduktoroch, logu HTC, či lacnom, plastovom tele. Rozdiel je aj v špecifikáciách, ktoré sú podstatne horšie.

HDC One disponuje len 1.2GHz švor-jadrovým procesorom MT6589, len 1GB RAM a 4.7 palcovým 720p displejom. Okrem toho poskytuje horší predný a zadný fotoaparát. Nečakajte ani HTC Sense, NFC, či IR Blaster.

Opäť upozorňujeme všetkých tých, ktorí sa zaujímajú o zariadenia, ktorých cena môže byť príliš dobrá na to aby bola skutočná. HTC One sa stále pohybuje v cenovej kategórii 500+ eur a tak to ešte nejaký ten týždeň ostane.

Zdroj: Engadget via AndroidAuthority