Úvod Neprehliadnite vlavo Android smartfón Sugar: obrovský 1080p displej, 4-jadrový procesor a drahokamy Swarovski

Android smartfón Sugar: obrovský 1080p displej, 4-jadrový procesor a drahokamy Swarovski

1

Na Čínu a Európu kuje výrobca Sugar veľké plány. Chce totižto priniesť na miestne trhy tak trošku špeciálny smartfón. Nie však špeciálny výkonom, ani foťákom či displejom, ako by to mnohí z nás očakávali, ale drahým 5.16 karátovým kameňom Swarovski, ktorým bude toto mobilné zariadené osadené v plnej paráde.

[fve]http://youtu.be/YXh2fBpjETk[/fve]

Čínskej edícii technologického webu engadget.com bol poskytnutý na test čerstvý smartfón so značkou Sugar a operačným systémom Android vo vezii 4.2.2 Jelly Bean. Jeho redaktori už dokonca stihli zhotoviť aj krátke video, kde je tento unikátny kúsok zachytený.

Vďaka trblietavému vzhľadu naláka predovšetkým oči nežnejšieho pohlavia. O jeho luxusný dizajn sa postará zopár drahokamov Swarovski, ktoré zdobia jeho bočné strany hliníkovej konštrukcie.

Okrem luxusných kameňov dostal tento Android smartfón aj pomerne slušný hardvér. Medzi špecifikáciami teda nechýba veľký 5-palcový displej (Sharp LCD) s rozlíšením 1080p, 4-jadrový procesor MediaTek s frekvenciou 1.5GHz, 2GB RAMka, 8MPx zadný foťák/kamera a 1.2MPx predná kamera na video hovory, alebo 16GB/32GB internej pamäte na dáta. Váha celého smartfónu dosahuje hodnotu 156gramov.

Pre viac detailov, ako napríklad cena/začiatok predaja, si budeme musieť počkať až do mesiaca August, kedy budú tieto informácie pravdepodobne oficiálne zverejnené.

Zdroj: engadget.com
Video: youtube.com
Obrázok: sugar.cn