Úvod Aplikácie Android aplikácia Hry Google Play je už dostupná

Android aplikácia Hry Google Play je už dostupná

2

Dnes predstavenú Android aplikáciu Hry Google Play už majú možnosť užívatelia stiahnúť priamo z obchodu Google Play. Ponúkne skvelý nástroj na hľadanie kvalitných Android hier a zaujímavé služby pre gejmerov, vrátane možnosti sledovať skóre priateľov, získavať trofeje alebo uskutočniť multiplayer partičku.

Snímka obrazovky 2013-07-24 o 21.41.39

Tlačová konferencia, organizovaná v priebehu dnešného dňa internetovým gigantom Google, priniesla niekoľko noviniek, medzi ktorými je aj nová Android aplikácia pod názvom Hry Google Play. Ide tak o miesto, kde sú všetky hry, dostupné pre zariadenia s operačným systémom Android, so sociálnými informáciami – inými slovami: sociálna sieť pre hráčov. Progres užívateľa sa počas hrania zaznamenáva a poskytuje na porovnávanie s inými hráčmi, aj so získanou trofejou.

Užívateľské prostredie aplikácie je identické s prostredím z obchodu Google Play, až na obsah. Zakiaľ čo Google Play má v ponuke kombináciu Android aplikácií a hier, aplikácia Hry Google Play ponúka len hry. Gejmeri, hor sa do inštalácie!

[app]com.google.android.play.games[/app]

Zdroj: play.google.com
Obrázok: play.google.com