Úvod Dohady Sony Xperia Z Ultra: Predstaví sa 4. júla konkurent pre tabletofón Galaxy...

Sony Xperia Z Ultra: Predstaví sa 4. júla konkurent pre tabletofón Galaxy Note?

0

Xperia-Z-Ultra-InviteWebová stránka xperiablog.net zverejnila pozvánku pre novinárov na podujatie, ktoré sa bude konať 4. júla vo Francúzsku (Paríž). Organizátorom je spoločnosť Sony. Ukáže tento technologický gigant svetu svoj veľký smartfón, no zároveň malý tablet s inteligentným stylusom?

Novinárska pozvánka, zdobená s textom „Sony Mobile reserves a big surprise for you„, záhadným zariadením so záberom z profilu a elegantným stylusom, sa postarala o nové špekulácie na technologických weboch. Gigant Sony by tak mal v tento dátum predstaviť väčšiu variant jeho súčasnej vlajkovej lode Xperia Z, pod označením „Ultra“.

Na pozvánke (obrázok v pravo) je taktiež ručne písaný text „Do not forget to mark your calendars!„, čo nám dáva obrovskú indíciu. Na 99% tak určite pôjde o ďalšieho konkurenta pre populárny tabletofón Samsung Galaxy Note, ktorý si doteraz užíval obrovskú dieru na trhu.

Špekulovaný tabletofón Sony Xperia Z Ultra bude pravdepodobne disponovať hrúbkou konštrukcie len 6.5mm, 6.44-palcovým 1080p displejom, čipsetom Snapdragon 800: 4-jadrový procesor s frekvenciou 2.2GHz a grafický procesor Adreno 330, 2GB RAMkou, 16GB internou pamäťou pre dáta + možnosťou rozšíriť prostredníctvom microSD karty, 8MPx hlavným fotoaparátom, 2.2MPx predným fotoaparátom, a nemal by chýbať ani Android 4.2 Jelly Bean. Či však znesie Sony Xperia Z Ultra aj nejakú tu kvapku vody, zatiaľ presne nevieme, no ak sa pozrieme na profil záhadného smartfónu na pozvánke, uvidíme jack pre sluchátka, ktorý ale nie je žiadnym spôsobom chránený.

V súčasnej dobe je obrovský trend u popredných výrobcoch Android zariadení ponúkať viacero variant k ich vlajkovej lodi.

Pre viac vizuálnych detailov si teraz musíme poslušne počkať na uniknuté fotografie tohto špekulovaného zariadenia, ak sa teda objaví do 4. júla niečo „dôveryhodné“ na internete.

Zdroj: xperiablog.net