Úvod Novinky Objednajte si Galaxy S4 vo farebnom prevedení podľa vašich predstáv

Objednajte si Galaxy S4 vo farebnom prevedení podľa vašich predstáv

0

Samsung Galaxy S4 je momentálne dostupný iba v dvoch farebných variantoch a to v bielej a čiernej. Ďalšie štyri farby sú podľa informácií už na ceste, pričom si ešte môžete zadovážiť zlatú Galaxy S4 za pár tisíc dolárov.

Existuje však možnosť, ako si Galaxy S4 „obliecť“ až do 46 rôznych farieb a ich kombinácií počnúc krytom, rámom, tlačidlami či predným panelom. Postarajú sa o to ľudia z colorware.com, ktorí sa zaoberajú farebným re-dizajnom rôznych elektronických hračiek od iPhone-ov cez slúchadlá až po spomínanú Galaxy S4.

colorware_galaxy_s_4-630x301

Na ich stránkach si svoju S4 „vyfarbíte“ presne podľa vašich predstáv, zaplatíte 1000 dolárov a za dva týždne je originálne sfarbená, nebrandovaná Galaxy S4 u Vás doma. Ak ste sa pozastavili nad číslom 1000, ktoré zodpovedá sume za zariadenie, proces farbenia je vcelku zložitý, pričom musia zariadenie rozobrať, vyčistiť, aplikovať farby, skontrolovať výsledok, zložiť, naleštiť a otestovať, či šlapú všetky funkcie smartfónu bez problémov. A samozrejme tam musí byť aj nejaký zisk.

Aj napriek cene sa však jedná o zaujímavý nápad a určite mnoho používateľov obetuje tisícku, aby sa odlíšili od okolia a farebne si zladili svoj smartfón možno podľa auta, obľúbených farieb v interiéri domu alebo len tak naplieskali farby cez seba.

zdroj: talkandroid.com