Úvod Novinky Dali výpoveď v HTC, založili si vlastnú európsku firmu Kazam

Dali výpoveď v HTC, založili si vlastnú európsku firmu Kazam

3

memeJames Atkins (vpravo) zastával v HTC rolu šéfa marketingu pre britský trh. Michael Coombes (vľavo) mal na starosti predaje HTC zariadení. Obaja sa rozhodli, že taiwanského výrobcu nadobro opustia a podľa servera CNET plánujú rozbehnutie novo vzniknutej spoločnosti „Kazam.“ Zariadenie, ktoré budú vyrábané pod značkou Kazam majú ponúkať úžasný dizajn, poriadny výkon a intuitívnu technológiu. Chcú teda spojiť všetko to, čo ponúkajú terajší výrobcovia.

Myslíte si, že uspejú? Prevláda vo mne cynik, ktorý mi ako čert na jednom pleci kričí, že nemajú šancu. Na druhej strane v Číne vzniklo veľa zaujímavých projektov, ktoré to len za niekoľko rokov dosiahli veľmi ďaleko. Ak by svoje zariadenia vyrábali práve tam a predávali ich v Európe, možno by aj niečo zarobili. Spravia však niečo zaujímavé alebo len zapadnú prachom ako väčšina star-up spoločností?

Dosť by ma prekvapilo, ak by stihli navrhnúť a zhotoviť produkt, ktorý by sa začal predávať v roku 2014, no môžem sa mýliť. Možno to majú premyslené lepšie než si myslím.

Zdroj: AndroidBeat