Úvod Aplikácie Ženský kútik Android aplikácií 2

Ženský kútik Android aplikácií 2

0

Som veľmi vďačná za všetky slnečné lúče posledných dní, po nekonečnej zime sme doslova vhúpli do leta. Mením oblečenie, jedálniček a menia sa mi aj chute, po hektolitrech čaju mám chuť na ovocné šťavy , minerálky a večer si vychutnávať ľadové mojito. A najlepšie je, ak si viem niečo podobné vykúzliť aj sama.

Ak sa chcete blysnúť medzi priateľmi s dobrým domácim koktejlom na chate alebo domácej žúrke, veľkou pomocou Vám bude aplikácia s receptami na miešané nápoje. Predstavujem Vám SOS Cocktail.

Jednoduchá aplikácia SOS Cocktail obsahuje vyše 100 návodov na tie najznámejšie koktejly. Je farebná, prehľadná a nápomocná.

1 2 3 4

Hlavná ponuka obsahuje položku Cocktails, po kliknutí na ňu sa Vám zobrazia možnosti vyhľadávania jednotlivých receptov podľa názvu, ak hľadáte jeden konkrétny, ale aj podľa ingrediencií, ktoré máme momentálne doma a taktiež obsahuje zoznam kategórií ako classics, non-alcoholic, shots…

Ďalej obsahuje zoznam Vašich obľúbených receptov, ktorý si sami tvoríte a moju obľúbenú ponuku Random cocktail. Ak si neviete vybrať, v rozhodovaní Vám pomôže náhodný výber, prevedenie je zábavné, zobrazí sa Vám shaker, vy zatrasiete telefónom, ako by ste naozaj mixovali a po zavibrovaní sa ukáže vybraný nápoj.

Každý koktejl je vyobrazený farebnou fotografiou, zoznamom ingrediencií, popisom prípravy, teda čo s čím zmiešať a aký pohár použiť. Nakoniec môžte svoj obľúbený koktejl zdieľať na sociálnych sieťach alebo poslať priateľom mailom.

Pri zozname potrebných ingrediencií je pri každej položke zobrazený nákupný košík, takže si môžte danú ingredienciu zaznačiť a tá sa zobrazí v nákupnom zozname a pri najbližšej návšteve potravín už len nezabudnúť zaobstarať.

5 6 7 8

Voľba v hlavnej ponuke nám okrem samotných koktejlov ponúka aj ponuku My bar, ktorá obsahuje ponuku ingrediencií, ktoré máme doma. Vyberieme, čo máme po ruke a v tejto ponuke nájdeme, čo z toho môžme namiešať. Nachádza sa tu aj už spomínaný nákupný zoznam, obsahujúci zaznačené ingrediencie, ktoré je potrebné kúpiť .

Najväčšou nevýhodu aplikácie je fakt, že nemá slovenskú lokalizáciu a teda je celá v angličtine, ale myslím, že v dnešnej dobe, to už až taký problém nie je.

Vďaka tejto aplikácii máte recepty vždy po ruke a nakoniec, ako sa spieva v jednej českej pesničke: „Vodu pijou žáby, pívo starí báby, my pijeme rum…“ teda aj rum, a najlepšie pokiaľ je v miešanom drinku :). Tak si skúste namiešať ten svoj! Nazdravie!

[app]com.redaBenh.SosCocktail[/app]