Úvod Novinky Samsung Galaxy S4 dostáva CyanogenMod 10.1

Samsung Galaxy S4 dostáva CyanogenMod 10.1

0

Niekoľko týždňov sme si neboli istí, či Galaxy S4 vôbec bude podporovať CyanogenMod a to z dôvodu búrlivého odchodu Steva Kondika zo Samsungu. Vývojár pracoval aj pre Samsung, no tam dal výpoveď a vrátil sa späť do tímu CyanogenMod. Za svoj čas, ktorý strávil vo svojom „starom“ zamestnaní už stihol pripraviť prvú verziu CyanogenMod 10.1 pre Galaxy S4.

Momentálne však CM 10.1 nie je dostupný pre medzinárodnú verziu Galaxy S4 (podporované je len americká T-Mobile verzia SGH-M919 a kanadská verzia SGH-I337M), no Kondik tvrdí, že akonáhle sa na internete objavia zdrojové kódy pre zvyšné modely, nemalo by to trvať veľmi dlho a CyanogenMod by sa mal objaviť aj na nich. Kondik priznáva, že verzia, ktorú predstavili nie je perfektná, no mala by byť dosť stabilná na to, aby ste ju mohli používať bez akýchkoľvek obáv.

Hneď ako bude dostupná verzia pre medzinárodné modely Galaxy S4 Vás o tom budeme informovať. Plánujete si nainštalovať CM 10.1 na Váš Galaxy S4, poprípade máte ho nainštalovaný na Galaxy S III?

Zdroj: +Steve Kondik via PhoneArena