Úvod Novinky Borrowlenses.com: Prenajímanie inteligentných okuliarov Google Glass od 30. apríla

[Aktualizácia] Borrowlenses.com: Prenajímanie inteligentných okuliarov Google Glass od 30. apríla

1

[Aktualizácia: 3. apríl] Takže, išlo o aprílový žartík :) No koncept prenajímania inteligentných okuliarov Google Glass môže mať celkom ružovú budúcnosť.

Snímka obrazovky 2013-04-03 o 10.08.20

Internetový obchod borrowlenses.com zaradil do svojej ponuky produktov na prenajímanie už aj inteligentné okuliare Google Glass. Ich dostupnosť však určil až od 30. apríla, čo je stále ale len odhadovaný termín. Zákazníci, zatiaľ pravdepodobne len v USA, si budú mocť prenajať Google Glass na obmedzený počet dní alebo týždňov, a vyskúšať si tak jedno z najmodernejších mobilných zariadení na trhu.

Okuliare od internetového giganta spôsobili po celom svete obrovský rozruch. Na jednej strane stoja zástancovia súkromia ľudí a našej spoločnosti, na druhej strane banda nadšených geekov, ktorí sa už nemôžu dočkať, ako si nasadia Google Glass a využijú možnosti ponúkané týmto moderným výdobytkom. Jedno je však isté, sociálne siete budú jednoducho preplnené množstvom videí a fotiek od užívateľov, ktorí si svoje dobrodružstvá alebo dobre uvarené obedy vizuálne zdokumentujú prostredníctvom pohodlného fotoaparátu/kamery v ich nových okuliaroch.

Snímka obrazovky 2013-04-02 o 11.24.27

Ak vás zaujímajú aj podrobné informácie a špecifikácie očakávaných Google Glass, môžete si prelistovať stránku s ponukou v internetovom obchode borrowlenses.com. Koncept zapožičania takéhoto produktu však nemusí byť najhorším riešením, najmä ak ide o absolútnu novinku na pultoch predajní a nikto poriadne nevie, čo to všetko dokáže a ako to dokáže. Cena za prenajatie inteligentných okuliarov nie je ale vôbec lacná záležitosť, za 2 týždne špásu sa môže cenovka totižto vyšplhať na niekoľko stoviek euro. Otázne je, či s podobným konceptom prenajímania prídu aj iné e-shopy v EÚ.

 

[youtube]6BTCoT8ajbI[/youtube]

Zdroj: borrowlenses.com via phandroid.com
Foto: borrowlenses.com
Video: YouTube.com