Úvod Novinky Androidea: Tvoj nápad, tvoja aplikácia – Týždeň po spustení sa nezadržateľne blížime...

Androidea: Tvoj nápad, tvoja aplikácia – Týždeň po spustení sa nezadržateľne blížime k stovke nápadov

0

Pred niečo vyše týždňom sme spustili náš prvý väčší projekt pod názvom Androidea, na ktorom spolupracujeme s našimi kamarátmi z AndroidMarket.cz. Androidea je miesto, kde si môžu všetci nádejní a kreatívni ľudia splniť svoj Android sen a navrhnúť vlastnú Android aplikáciu. S možnosťou vytvorenia aplikácie samozrejme prichádza aj možnosť na nej zarobiť.

Za posledný týždeň ste nám zaslali viac než 80 nápadov a toto číslo stále stúpa. Od prepracovaných až po menej prepracované, od aplikácií určených pre deti až po aplikácie pre dospelých, dostávame naozaj všeličo.

Ak máš aj ty nápad a nevieš čo s ním, neváhaj sa zapojiť do nášho projektu. Nezabúdaj, že samotný nápad nestačí. Je dôležité nasledovať tieto pokyny aby si si zvýšil šancu vyhrať. Prízvukujeme hlavne rozsiahlu dokumentáciu a nezabudnite prilepiť ani náčrty, fotky, videá, čokoľvek nám pomôže lepšie si predstaviť to, čo máte na mysli.

Na podobné články a aktualizácie z diania okolo Androidea sa môžete tešiť, keďže Vám o nej napíšeme každý týždeň. Na AndroidPortal.sk a AndroidMarket.cz okrem toho uvidíte ako prebieha proces navrhnutia aplikácie od nápadu až po finálny produkt. Ak sa chcete zapojiť, navštívte Androidea.sk alebo Androidea.cz.