Úvod Aplikácie Flipboard 2.0 pridáva nové funkcie, umožňuje vytváranie vlastných digitálnych časopisov

Flipboard 2.0 pridáva nové funkcie, umožňuje vytváranie vlastných digitálnych časopisov

1

Používatelia peknej čítačky článkov, Flipboard, ktorá z článkov vytvára skutočné digitálne časopisy sa potešia, keďže tím, ktorý stojí za Flipboard pripravil verziu 2.0. Možno sa pýtate, že ako vieme, že to bude také dobré. Vieme to preto, lebo Flipboard 2.0 je už dostupný pre iOS. Flipboard 2.0 pridáva niekoľko zaujímavých vecí, ktoré robia dobré funkcie výbornými.

Flipboard pre Android, ktorý bol predstavený ešte v júli 2012 je momentálne vo verzii 1.9.27. Aplikácia beží stabilne a je celkovo veľmi dobrá. Čo si však pre nás pripravili? Čo robí z dobrých vecí výborné?

Vývojári celú aplikáciu vylepšili. Dávali pozor na maličkosti, ktoré potešia občasných čitateľov ako aj používateľov, ktorí dokážu prečítať desiatky článkov v jeden deň. Pravdepodobne najväčšou novinkou je fakt, že odteraz si budete vedieť vytvoriť svoje vlastné digitálne časopisy a to úplne bez námahy.

flipboard

Nová funkcia Flipboardu umožňuje svojím používateľom vytvárať si svoj vlastný časopis pomocou zlepenia kúskov informácií, ktoré nájdu na internete. Môže ísť o článok, o fotku, o príspevok na Facebooku, či Twitteri alebo dokonca o video. Časopis si môžete pomenovať podľa toho ako chcete a prečítať si ho môžete hneď ako budete mať čas.

Vytváranie takéhoto časopisu je jednoduchšie, než by ste si možno mysleli. Stačí jednoducho kliknúť na malé „plus“ pri článku, ktorý chcete pridať, vybrať časopis, do ktorého článok pridávate a voilà, Váš časopis sa automaticky zaktualizuje.

Okrem toho Flipboard prináša ešte prepracovanejšie prepojenie s najväčšími sociálnymi sieťami ako Facebook, Twitter, Instagram, Tumblr, LinkedIn, či SoundCloud. Aby toho nebolo málo, ak by ste nevedeli násť niečo, čo si prečítať, môžete využiť sekciu „Od našich čitateľov“.

Flipboard 2.0 pre Android bude predstavený už čoskoro. Zatiaľ sa však môžete pozrieť na funkcie, ktoré prináša na videu nižšie. Používate Flipboard? Ak áno, ste spokojní?

[youtube]I9dv5QVs2_c[/youtube]

[app]flipboard.app[/app]

Zdroj: Inside Flipboard via AndroidAuthority