Úvod Aplikácie Nový OfficeSuite Pro 7 teraz dostupný na Google Play Store za 11,29€

Nový OfficeSuite Pro 7 teraz dostupný na Google Play Store za 11,29€

0

officesuiteproikonkaOfficeSuite Pro je s nami už niekoľko rokov. Každý rok sa dočkáme novej aktualizácie, ktorá celkový chod aplikácie vylepší, vynoví ako vyzerá a ponúkne nám tak oveľa atraktívnejší balíček. Takto nápomocnú aplikáciu rozpoznal aj Google, keď ju zaradil do 0,25€ akcie, ktorá sa konala v októbri 2012, kde ste si ju mnohí z Vás, vrátane mňa možno zakúpili. Prinášam Vám teda jednu veľmi pozitívnu novinku, na Google Play sa dostal OfficeSuite Pro 7 a je lepší, než kedykoľvek pred tým.

officesuite1 officesuite2

Nová verzia totiž prináša celé vrece plné nových funkcií a podporu nových formátov (na čo sa ľudia sťažovali asi najviac), spolu s vylepšením celkovej využiteľnosti aplikácie, ktorá sa s minulou verziou ani nedá porovnať.

Čo je nové

  • Prehliadač súborov – Prehliadač súborov prináša nové a vylepšené užívateľské rozhranie, ktoré zahrňuje bočnú lištu pre navigáciu a rýchly prístup k rôznym priečinkom ako aj službám tretích strán. Medzi cloudové služby sa dostal Microsoft SkyDrive, spolu s vylepšenou podporou Google Drive. Zo starej verzie ďalej pokračuje podpora pre DropBox a SugarSync.
  • Nové šablóny ako napríklad životopis, faktúra, či dokonca šablóny pre sledovanie chudnutia.
  • Úprava dokumentov – Možnosť pridať štýly z Microsoft Word, knižnicu tabuliek, ktoré sa dajú jednoducho upraviť, možnosť kopírovania formátov použitých v iných dokumentoch a nechýba ani dostupnosť vzorcov (zatiaľ len zobrazenie)
  • Úprava tabuliek – vylepšený výber parametrov a funkcií
  • Úprava prezentácií – nové animácie
  • Nový engine od Adobe teraz umožňuje rýchlejšie (okamžité) otváranie PDF súborov. Prehliadač PDF súborov od teraz obsahuje funkcie „Nájsť“ a „Nájsť ďalšie“.

officesuite3

Ako som už spomenul, OfficeSuite Pro 7 pridáva podporu nových formátov, ktoré by mali pokryť väčšinu Vašich potrieb. Tu sú:

  • Text – doc, docx, docm, rtf, txt, log
  • Tabuľky – xls, xlsx, xlsm, csv
  • Prezentácie – ppt, pptx, pps, ppsx, pptm, ppsm
  • Ostatné – pdf, eml, zip

officesuite5 officesuite6

Aby novú verziu tím Mobile Systems poriadne odpálil, rozhodli sa pripraviť pekný trailer, ktorý sa odohráva vo vesmíre. Jeho myšlienka je jednoduchá, no o to viac pobaví.

[youtube]AZgj0L7M2D0[/youtube]

Office Suite je už dostupný na Google Play, odkaz na stiahnutie nájdete nižšie v boxíku. Ak ste OfficeSuite ešte nepoužívali, dostupná je aj skúšobná verzia, v ktorej ho môžete otestovať.

officesuite7

Tí, čo ste si ho kúpili, čo si myslíte o novej verzii? Dajte nám vedieť v komentároch.

[app]com.mobisystems.editor.office_with_reg[/app]

[app]com.mobisystems.editor.office_registered[/app]

Zdroj: Google Play via AndroidAuthority